Om Flexbox

Forretningsinformasjon

Flexbox (998 072 093)
C/O Business Sweden
Postboks 1681 Vika
0120 Oslo, Norge

E-post: info@flexboxpostkasser.no

MVA: 998072093

AB Flexbox

AB Flexbox er en svensk familiebedrift i byen Lomma. Her, blant de gule rapsfeltene, vokser selskapet internasjonalt.

Postkasseløsninger av høy klasse

Grunnlaget for Flexbox' virksomhet er estetiske postkasseløsninger av høy klasse for alle typer boliger. De blir virkelig unike takket være skiltrommet på forsiden, der eieren, arkitekten eller byggefirmaet enkelt kan designe skiltet etter eget ønske.

Skilt trykt med det siste innen UV-teknologi

Flexbox preger sine kunders skilt med den nyeste UV-teknologien, noe som åpner utallige muligheter for personlig design. Flexbox selger direkte til deg uten mellomledd. Det gir deg en pris uten sidestykke på markedet og direkte kontakt med oss som sikrer at både produktet fungerer og at du er fornøyd. I det lange løp.

Egne sterke personlige produkter

Kort sagt, Flexbox har som mål å være det naturlige valget når det gjelder kjøp av postkasser. Dette oppnår vi ved å utvikle våre egne sterke personlige produkter som tåler sammenligning og testing ute på markedet. P-sertifiserte postkasser og leilighetspostkasser som tilfredsstiller kravene til sertifisering. Utvidelse av logistikken for ytterligere å sikre raske og pålitelige leveranser, uavhengig av destinasjonsland for selskapets produkter.

Velkommen til familiebedriften AB Flexbox.

Andre & Ted Cedermarker