Pleieanvisninger

Å kjøpe postkasse er ikke noe du gjør så ofte. Derfor er det viktig at du føler deg trygg på ditt valg av en av våre modeller, nå og i mange år fremover.

I mer enn 20 år har vi levert over 300 000 postkasser til fornøyde eiendomsbesittere i Sverige og europeiske land. Alle våre modeller er basert på europeisk standard EN 13724:2002, som betyr at modellene skal designes og bygges for å møte kravene til sikkerhet, minimere risikoen for vanninntrenging, beskyttelse og funksjon for mottakere og ergonomi og effektivitet for den som leverer posten. Så ikke bare har du valgt en god postkasse – den gjør også postbudet glad.

En postkasse som varer – år etter år

Alle postkassene vi selger er designet og utviklet av oss. Vår eneste virksomhet er postkasser, så gjennom årene har vi bygget opp omfattende kunnskap til å være det ledende selskapet vi er. Alle detaljer og funksjoner er gjennomtenkt for både å gi lang levetid og også takle det tøffe miljøet som en postboks må tåle. For å være på den sikre siden har vi alltid valgt å strekke oss ekstra. Litt tykkere og varmgalvaniserte metallplater, laget noen ekstra forsterkninger på dører og kanter, valgt rustfritt stål der vi mener det trengtes og spraymalt alt i en ekstra slitesterk farge. Noen tror at det ikke kan være så komplisert å lage en postkasse. Det tror vi. Hvis det skal vare.

Litt kjærlighet - fra tid til annen

For at postkassen skal holde seg like frisk og fin som da du fikk den, trengs det litt vedlikehold. Vi anbefaler at du vasker postkasse årlig med vaskemiddel. Bruk gjerne en flaskebørste på steder hvor det kan være vanskelig å nå. Du kan også bruke bilvoks på postkassen for å gi den litt ekstra glans.

Våt post?

Det svakeste punktet på postkassen er åpningene. Med våre designløsninger har vi minimert risikoen for at vann kommer inn i postkassen. Når posten er på plass i esken, kan du være trygg på at den ikke blir våt.

Hvis den gjør det, er det på grunn av følgende:

  • Innkastet åpnes innover for å gjøre det lettere for postbudet og for å unngå fare for at større konvolutter må brettes eller at posten setter seg fast. Pass på at innkastet alltid springer tilbake til sin opprinnelige posisjon slik at det ikke kommer vann inn. På regnværsdager kan innkastet være vått. Når postmannen legger inn posten din, børstes den mot innkastet og kan risikere å få litt vann på den.
  • Tømmedøren lukkes mot et spor som går langs innsiden av åpningen. Sporet leder vannet som renner ut under døren. På regnværsdager kan en liten mengde vann samle seg og forbli i sporet (på grunn av overflatespenningen til vannet). Vær ekstra forsiktig når du åpner døren for å unngå vannsprut. Omtrent som å åpne en våt bildør.

    Husk også å plassere postkassen slik at postbudet har minimumsavstand mellom posten sin og postboksen din. Dette er spesielt viktig på regnværsdager, men også bra for arbeidsmiljøet.

    Takk for at du valgte en Flexbox postboks.