Ikke selg eller del personopplysningene mine

Som beskrevet i vår personvernerklæring, samler vi inn personopplysninger fra din interaksjon med oss og nettstedet vårt, blant annet gjennom informasjonskapsler og lignende teknologier. Vi kan også dele disse personopplysningene med tredjeparter, inkludert annonseringspartnere. Vi gjør dette for å kunne vise deg annonser på andre nettsteder som er mer relevante for deg. for dine interesser og av andre grunner som er beskrevet i våre retningslinjer for personvern.

Deling av personopplysninger for målrettet annonsering basert på din interaksjon på ulike nettsteder kan anses som "salg", "deling" eller "målrettet annonsering". i henhold til visse amerikanske delstaters personvernlover. Avhengig av hvor du bor, kan du ha rett til å reservere deg mot disse aktivitetene. Hvis du ønsker å benytte deg av denne retten til å reservere deg, vennligst følg instruksjonene nedenfor.

Hvis du besøker nettstedet vårt med Global Privacy Control-fravalgssignalet aktivert, vil vi, avhengig av hvor du befinner deg, behandle dette som en forespørsel om å velge bort aktivitet som kan anses som "salg" eller "deling" av personopplysninger eller annen bruk som kan anses som målrettet annonsering for enheten og nettleseren du brukte til å besøke nettstedet vårt. nettstedet vårt.